https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияКостадин Костадинов: Задълбочаващата се криза прилича на очистителен процес

Костадин Костадинов: Задълбочаващата се криза прилича на очистителен процес

“Тази задълбочаваща се криза по-скоро прилича на един очистителен процес, който продължава да се засилва”, каза в кулоарите на парламента лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов.

Той отново повтори, че единственият вариант е да се отиде на нови избори, защото няма как да има редовно стабилно правителство.

“Този инат, който в момента демонстрират от „Продължаваме промяната“ и „Доносническа България“ да съставят правителство, въпреки че нямат никаква морална и законова легитимност за това, защото след вчерашното изслушване те са вече доказани агенти на чужда държава. Те трябва да бъдат арестувани, а не да участват в управлението на държавата”, заяви Костадинов.

“Този техен инат може да унищожи България. От вчера се появиха твърдения, че България трябва да стане протекторат на ЕС, ако не се състави правителство на ПП-ДБ. Тези хора искат България да престане да съществува като държава. Те са заплаха за националната сигурност и не трябва да бъдат допускани в парламента”, категоричен бе лидерът на “Възраждане”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X