https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиУбийците заснели екзекуцията на Къро

Убийците заснели екзекуцията на Къро

Екзекуцията на Красимир Каменов-Къро е заснета на видео от наемниците, изпълнили мократа поръчка.

Около 7.30 ч сутринта на 25 май бодигардът Деан Генов се прибрал в къщата, след като закарал трите деца на Каменов на училище. В момента, в който вратите на имението се отворили, за да влезе, убийците изблъскали джипа му с бронирания си микробус и нахлули, помитайки и входната врата.

От записите на охранителните камери в двора става ясно, че групата е от 9 човека, облечени с фалшиви униформи на ДЕА – американската служба за борба с наркотрафика. Един от нападателите носел камера и жилетка с надпис Press, а друг бил дегизиран като репортер с микрофон. Цялата екзекуция е документирана, вероятно за да бъде показана на поръчителите.

Преди да бъдат екзекутирани с куршуми в тила, Къро, съпругата му, гардът и детегледачката били закопчани – ръцете на Каменов били вързани със свински опашки, а на останалите трима – с белезници.

Цялата операция продължила около двайсетина минути, но нито един от съседите не е чул нищо. Разследващите в ЮАР работят по няколко версии, сред които, че убийството е поръчано от албанска или сръбска престъпна групировка и е свързано с трафик на дрога. Според вътрешния министър Иван Демерджиев, поръчителят може и да е българин.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X