https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораРусенската търговско-индустриална камара беше удостоена с престижната награда „Хермес“

Русенската търговско-индустриална камара беше удостоена с престижната награда „Хермес“

Русенската търговско-индустриална камара беше удостоена с престижната награда „Хермес“ от Българската търговско-промишлена палата (БТПП).

Изключителното отличие беше връчено лично от председателя на УС на БТПП, г-н Цветан Симеонов, на изпълнителния директор, г-н Милен Добрев. Тя е признание за приноса при постигане на задачите и целите на БТПП и се връчва по повод 130-годишнината от учредяването на Русенската търговско-индустриална камара.

“Статуетката „Хермес“ е израз на признанието за нашия дългогодишен ангажимент и принос към развитието на бизнес общността и постигането на целите и задачите на БТПП. Тя е символ на усилията, които влагаме за създаване на благоприятна бизнес среда и за подкрепа на икономическото развитие на региона.

В РТИК вярваме, че подкрепата на бизнеса и промишлеността е от съществено значение за постигане на устойчив икономически растеж. Именно заради това сме посветени на нашата мисия да подкрепяме, съветваме и обслужваме нашите членове, като работим ръка за ръка с тях за постигане на техните цели и амбиции.

Благодарим на БТПП за това високо признание на нашата работа. Приемаме това отличие като потвърждение на значимостта на нашите усилия и като стимул за нашата бъдеща работа. В бъдеще ще продължаваме да работим упорито, за да подкрепим и развием икономиката на региона.

С удовлетворение ще поставим статуетката „Хермес“ на видно място в нашия офис, като напомняне за нашата посветеност и дългогодишни усилия”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X