https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоКуклен театър Габрово гостува в Русе със спектакъла “Ян Бибиян”

Куклен театър Габрово гостува в Русе със спектакъла “Ян Бибиян”

Тази неделя Куклен театър Габрово ще гостува в Куклен театър Русе със спектакъла „Ян Бибиян“ по Елин Пелин. Ще има две представления – от 11:00 и 12:30 часа. Великолепните кукли и талантливи актьори ще ви заведат в един фантастичен свят, разказвайки за приключенията на малкото момченце и неговият необикновен приятел, дяволчето Фют.

Куклен театър Габрово е известен със своите изключителни представления за деца. Трупата съчетава изумителна актьорска игра с майсторска изработка на куклите, създавайки незабравим и впечатляващи спектакли. „Ян Бибиян“ не прави изключение – това е произведение, което ще грабне вниманието зрителите и ще ги отведе на едно незабравимо пътешествие във вълшебния свят, създаден от Елин Пелин.

Посетете Куклен театър Русе тази неделя, за да се потопите в чара на театралното изкуство и да подарите едно незабравимо изживяване на цялото семейство. Билетите за спектакъла вече са в продажба и могат да бъдат закупени от официалният уебсайт на театъра www.puppetruse.com, както и от касата на ул. Княжеска 9.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X