https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоОбщинският съветник Дилян Саманджиев предлага барелефът на Вапцаров да се постави в...

Общинският съветник Дилян Саманджиев предлага барелефът на Вапцаров да се постави в Парка на младежта

“Попаднах на едно от най – отвратителните нещо за мен във Фейсбук и това е да плюеш по писател, който във военно време е дал живота си, защото с писалка е отстоявал своите възгледи. Единствено един невежа и глупак ,който не е прочел и един абзац на Вапцаров може да пише такива слабоумни празни думи”, коментира общинският съветник от ОбС – Русе Дилян Саманджиев.

“Глупако, който си написал тези думи, прочети: “Двубой”, “Ботев”, “Хроника”, “Борбата е безмилостно жестока”, “Прощално”, стихосбирката: “Моторни песни””, добави той.

“Не мога да повярвам, че народЪ е затънал толкова много в глупостта си! Затова на фона на този текст, смятам да предложа като общински съветник по време на бюджетната сесия, надявам се да е другия месец, барелефът на Вапцаров, който е в Русе и е поставен на блок Червен, да бъде премахнат от там и да се постави в Парк на младежта.

Преди време бях писал до Кмета на Русе да се почисти, както и стана, но сега смятам, че ние трябва да даваме повече публичност на хора, който са давали живота си за идеите на своето време”, категоричен бе Дилян Саманджиев.

САМО ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ КЪМ ТАКИВА ХОРА!!!

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X