https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаДенков: Имаме сериозни различия с президента, но те не бива да ни...

Денков: Имаме сериозни различия с президента, но те не бива да ни разделят

“Няма съмнение, че имаме сериозни различия по някои въпроси с президента Румен Радев, но те не трябва да ни разделят, когато трябва да работим за общите интереси на българските граждани и икономика”, заяви министър-председателят Николай Денков, който отговаря на граждани по време на живо излъчване във Фейсбук.

“Готов съм да работя с всяка една институция, когато става дума за държавата”, заяви Денков.

Николай Денков наблюдава вчерашният мач, организиран от Стилян Петров – “Мач на Надеждата”. “Хубав символ. Този символ трябва да е пример за политиците и да избираме каузите, които могат да ни обединят”, каза той.

„Разговорът вчера го приемете като подадена ръка, включително и от моя страна, защото аз много пъти съм казвал, че институциите трябва да работят заедно. Много се надявам от другата страна да са разбрали този жест и тези нападки, които са абсолютно некоректни към правителството, да престанат“, коментира Денков вчерашния си разговор с държавния глава Румен Радев по време на “Мача на Надеждата”, организиран от бившия български национал Стилиян Петров.

Вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел и президентът са разговаряли за назначенията на посланиците, включително и за български посланик в Украйна, и има напредък, стана известно от думите на Николай Денков.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X