https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиБитов скандал по банален повод е причината за трагедията в Черногорово

Битов скандал по банален повод е причината за трагедията в Черногорово

В къща в Черногорово бяха открити телата на трима души. Стана ясно, че това са членовете на семейството, а 71-годишният баща е прострелял съпругата и дъщеря си, после се е самоубил.

Извършителят е имал разрешително за ловна пушка. Това заявиха от прокуратурата и МВР за двойното убийство и самоубийство в Пазарджишко.

“Телата на тримата са намерени в двора на къщата в кв. “Гьол махала” в Черногорово. До трупа на самоубилия се мъж е намерен пистолет, експертиза ще докаже дали той е стрелял с него, или с друго оръжие. Засега нямаме данни да е употребил алкохол, но е назначена експертиза, от която ще стане ясно дали в кръвта на стрелеца има някакъв вид алкохол”, това коментира старши комисар Даниел Луков, шеф на ОД на МВР-Пазарджик.

Всички факти събрани до момента сочат, че се касае за прострелване на две лица и самоубийство. Тепърва ще се установява дали са имали обтегнати семейни отношения и спор за имоти. Това се знае в много тесен семеен кръг, допълни полицейският шеф.

“Мотивите са в процес на изясняване”, допълни окръжният прокурор Албена Кузманова. Тя коментира, че Стефан Дивеков е с чисто криминално минало, не е имало сигнали за домашно насилие. “Няма данни да се водят на регистрации в психиатрични заведения. Каквото и да говорим ще е предположение, тъй като разследването продължава”, коментираха от Окръжна прокуратура и ОД на МВР – Пазарджик, предава 24 часа.

Мъжът е Стефан Дивеков, с прякор Хищника. По непотвърдена информация до стрелбата се стигнало след семеен скандал, той застрелял жена си Невена и дъщеря си Милка. Дъщеря му живеела в Германия, но се прибрала за няколко дни. В събота трябвало да пътува обратно.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X