https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаИзбори 2023Позиция на кандидата за кмет от СДС Станимир Станчев

Позиция на кандидата за кмет от СДС Станимир Станчев

От критики до похвали: Парадоксите на кандидата за кмет Пенчо Милков

Получих множество съобщения и коментари във връзката с ремонтите на ВиК и мисля, че е редно да знаете истината – тя е подкрепена с факти, които няма как да бъдат оспорени и могат да бъдат проследени във времето. Всяко действие или бездействие оставя следи след себе си. Русенци помним и знаем.

В последните месеци досегашният кмет и кандидат за втори мандат Пенчо Милков, който някога призоваваше гражданите да съдят ВиК заради разкопаните улици, внезапно се е превърнал в покровител на дружеството. Тази промяна в позицията му предизвиква въпроси относно неговата последователност и искреност, въпроси към всички негови опоненти, какво биха променили, ако русенци им гласуват доверие за следващия мандат.

Преди 4 години кандидатът за кмет обещаваше подобрение на инфраструктурата на града и промени, които щяха да направят живота на русенци по-добър, но за съжаление нищо от това не се случи. По време на ремонтите той активно подкрепяше недоволството на гражданите срещу ВиК, използваше социалните мрежи и медиите, за да излее критиката си върху проекта за подмяна на водопроводната мрежа и обвиняваше дружеството в изоставане на сроковете.

Това е линк към прессъобщение от община Русе, в което Милков призовава русенци да съдят дружеството за имуществени щети.
https://obshtinaruse.bg/kmetat-pencho-milkov-prizova-rusentsi-da-sadyat-vik-druzhestvoto-za-imushtestveni-vredi

Заради нетърпимата ситуация призоваваше русенци да съдят ВиК заради имуществени вреди. Интересно обаче през последните месеци позицията му се е променила драстично и от обвиненията срещу ВиК сега открито хвали и подкрепя дружеството, обявявайки, че управлението му се е подобрило.

Това е линк към публикация на Милков в социалната мрежа, в която той твърди, че градът не е разбит.

https://www.facebook.com/MilkovPencho/posts/pfbid0YHm3roYmWqUaWspU7VxXti1sghEGU4Zh8kBjD5sqqGYPUzLTVsDhNvv7JQR7273Fl

Поведението и обещанията на този кандидат са ярък пример за това как се адаптира и променя позицията си в зависимост от обстоятелствата и политическите интереси. Този рязък обрат в позицията на кандидат за кмет поражда множество въпроси. Няма как да не се замислим дали тези нови изявления са искрени или просто предизборен стратегически ход.

Този въпрос е от съществено значение за бъдещето на нашия град. Вярваме в интелигентен и информиран избор, който ще доведе до подобрение на нашия град и удовлетворение на нуждите на гражданите.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X