https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаНинова: Готови сме с мотивите за втория вот на недоверие

Нинова: Готови сме с мотивите за втория вот на недоверие

“Готови сме с мотивите за втория вот на недоверие”, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова след неуспешното гласуване в пленарната зала срещу кабинета „Денков/Габриел”. Тя акцентира, че имат принципно съгласие от останалите опозиционни партии по мотивите, а темата е несправянето на кабинета с отбраната и националната сигурност.

„Най-голямото предателство към избирателите в най-новата ни история вече е озаконено с още един акт”, допълни Нинова по повод неуспешния вот на недоверие. По думите ѝ най-предадени трябва да се чувстват симпатизантите на ПП-ДБ и ГЕРБ.

„Защото едните щяха да изчегъртват другите, накрая задкулисието се прегърна”, заяви Нинова. Тя добави, че ПП-ДБ и ГЕРБ ги събират парите, властта, както и разпределението на порциите във властта, под „вещото ръководство на ДПС”.

Според Нинова вече не може да се говори за некоалиция и сглобка, а за твърда коалиция, която е вредна за България. „Нищо добро не ни чака с такова правителство”, заяви тя.

Нинова определи като лицемерно отсъствието на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов от пленарната зала по време на гласуването на вота на недоверие.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X