https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаИзбори 2023Кандидатът за кмет Станимир Станчев посети Кооперативния пазар

Кандидатът за кмет Станимир Станчев посети Кооперативния пазар

Кандидатът за кмет и водач на листата с общински съветници Станимир Станчев и част от екипа му бяха на едно от най-оживените места в града – Централният кооперативен пазар. Търговците и посетителите споделиха проблемите си, задаваха въпроси и научиха повече за Станимир Станчев, за неговата личност и мотивацията му да служи на общността.

Той използва посещението на пазара, за да представи своята програма, която включва идеи за икономическо развитие, инфраструктурни подобрения, социални проекти и други важни аспекти на местната управа.

Според Станчев именно пазарите на производителите за пресни храни са популярни по цял свят и те трябва да бъдат насърчавани и развивани.

Гражданите изразиха своите нужди и притеснения, както и идеи за подобрения, като Станчев се ангажира да ги адаптира към своята програма, за да отговори по-добре на нуждите на общността.

Решенията трябва да се взимат не заради партийни интереси, а заради интересите на гражданите, категоричен бе кандидатът за кмет.

Посещението на Станимир Станчев на пазара предоставя възможност за директен диалог, информираност и влияние върху бъдещето на общността. Гражданите следва да се възползват от този шанс, за да изберат кандидат, който отговаря на техните нужди и очаквания.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X