https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаИзбори 2023Станимир Станчев посети Хиподрума в Световния ден за защита на животните

Станимир Станчев посети Хиподрума в Световния ден за защита на животните

Кандидатът за кмет и водач на листата на СДС Станимир Станчев посети Хиподрума в Световния ден за защита на животните. Той изрази своята искрена ангажираност към доброто отношение спрямо животните и необходимостта от внимание и грижи за тях. Станчев припомни важността на хуманното отношение към конете, като подчерта, че те са част от нашата култура и история.

Сред идеите на Станчев е провеждането на образователни и информационни срещи, насочени към подобряване на осведомеността на гражданите за нуждите на животните и начините за тяхна защита. Предвижда се също да се насърчат гражданите да участват активно в програми за доброволчество и грижа за животните.

Вярвам, че защитата на животните и природата е от изключителна важност. Нека се стремим към свят, в който всяко животно има дом и обич, а ние хората да бъдем техни грижовни пазители. Със съвместни усилия можем да създадем по-добро бъдеще за всички наши четириноги и пернати приятели, каза кандидатът за кмет Станимир Станчев след посещението си на Хиподрума.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X