https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаИзбори 2023Кандидатите за кмет адв. Илиян Илиев и за общински съветници от НДСВ...

Кандидатите за кмет адв. Илиян Илиев и за общински съветници от НДСВ закриха предизборната си кампания със срещи с граждани на площад „Свобода“ в Русе

Кандидатите за кмет адв. Илиян Илиев и за общински съветници от НДСВ закриха предизборната си кампания със срещи с граждани на площад „Свобода“ в Русе.

„Въпреки липсата на скъпа кампания, хората поглеждаха с надежда към нашата програма и при всички срещи те се уверяваха, че сме истински и сме близо до тях“, коментира адв. Илиян Илиев. „ Най-големите проблеми за русенци остават разбитата инфраструктура, мръсният въздух и липсата на качествен и редовен обществен транспорт. Във всички срещи с граждани ние обяснявахме какви са нашите правомощия и как могат да бъдат подобрени условията за живот“, каза Илиев.

НДСВ в Русе има готов проект за пречистване на въздуха, който е спечелил сред 1500 идеи в Англия. Той е на Никола Герганов, завършил в Бристол и координатор на младежкото НДСВ в Русе.

„Инсталацията абсорбира въглеродния двуокис и отделя кислород, а сега си представете в Русе по-големите сгради да притежават такава пречистваща система.“, обясни адв. Илиян Илиев. „Решения има и за финансиране може да се кандидатства директно пред европейските институции, а не да се чака средствата да минават през определени министерства у нас.“, допълни той.

Затова гласувайте с бюлетина №6 на изборите на 29 октомври за кмет и общински съветници от НДСВ!

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X