https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаИзбори 2023Кандидатът за кмет на Русе от НДСВ адвокат Илиян Илиев посети жителите...

Кандидатът за кмет на Русе от НДСВ адвокат Илиян Илиев посети жителите на кв. Средна кула

Кандидатът за кмет на Русе от НДСВ адвокат Илиян Илиев посети по тяхна покана жителите на кв. Средна кула. Заедно с инж. Владислав Владов, Октай Нуриев, Мариана Сабриева /кандидати за общински съветници в листата на НДСВ/ и Никола Герганов /областен координатор на младежката организация на НДСВ/.

„Хората са недоволни от местната администрация, тъй като са се наслушали само на обещания. И питаха какви са гаранциите за да им бъде помагано ако ми гласуват доверие.“, коментира Илиев.

Както на повечето места, така и тук, основните проблеми са свързани с транспорта, мръсотията в квартала, детската площадка, изоставеното старо училище – порутено и цялото в боклуци, липса на културно – масови събития организирани за жителите на квартала. Преди години са имали и добре развит футболен отбор, но сега нямало нито футбол, нито възможности да тренират друг спорт.

„Поех ангажимент да им помогна. Знам как да го направя и имам волята това да стане факт. Дадох дума да се срещаме, да провеждаме разговори по актуални въпроси и да отчитаме какво сме изпълнили“, заяви адв. Илиян Илиев.

Срещата завърши с настроение и песен от Петър /БЕЛИКА/, местен самодеец от квартал Средна кула.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X