https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоФестивал на китайската култура на 25 ноември

Фестивал на китайската култура на 25 ноември

Фестивал на китайската култура организират на 25 ноември Учебна стая “Конфуций” и Русенският университет “Ангел Кънчев”. Събитието ще се проведе в Канев Център.

От 15 часа до 16:25 часа ще се състои Китайски базар. На пърия етаж в Канев център можете да се насладите на някои интересни културни забавления безплатно като калиграфия, рисуване на маска от Пекинската опера, татуировка с китайски йероглиф, предизвикателство с клечки, откриване на своя зодиакален знак, дегустация на китайски чай, както и обличане на традиционно китайско облекло.

На благотворителен щанд ще се продават китайски сувенири като играчки панда, канцеларски материали във формата на панда, китайски фиби за коса, китайски книгоразделители, календари за Годината на дракона и т.н. Цялата сума ще бъде дарена на благотворителна фондация.

От 16:30 започва Китайска шоу програма. Когато влязат в залата за представления, посетителите ще получат билет с номер. Домакините са подготвили китайски песни, танци, изпълнения на китайски инструменти (Гуджън, Лиутцин, флейта Дизъ), изпълнение на китайски бойни изкуства, шоу с китайски традиционни костюми и други.

По време на шоуто ще има два кръга тегления с награди като смарт часовник, външна батерия за телефон, безжични тонколони, играчки, както и други изненадващи награди.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X