https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораРадостин Василев: Няма да има ротация в управлението на некоалицията

Радостин Василев: Няма да има ротация в управлението на некоалицията

Няма да има ротация в управлението на некоалицията, прогнозира единственият независим депутат в парламента Радостин Василев в “Говори сега”.

“На ротацията тази коалиция ще се разпадне. Другият вариант е да бъде легитимирана властта на Борисов с явни министри, сега са тайни министрите на ГЕРБ в некоалицията. В момента ГЕРБ и ПП-ДБ се напасват, но корупционните интереси, овладяването на институциите, назначенията, ПВУ ги събират в един момент и винаги намират изход. Държавата в момента се управлява от средния и ниския ешалон на администрация”, каза Василев.

“ПП-ДБ имат самочувствието, че Борисов го е страх да ги свали, защото има нещо, което ние с вас не знаем и то не е в България”, смята депутатът.

Радостин Василев отправи критики към приетите на първо четене конституционни промени, според него те са инициирани от дълбоко некомпетентни народни представители.

“Една от основните цели на некоалицията с тези промени е да ограничат възможността да им се търси бърза отговорност преди избори и някой друг да организира изборите”, каза той.

“През последните 8 месеца моята основна дейност като народен представител е да критикувам ГЕРБ, защото аз смятам, че това е корпоративно-мутренска партия, която завладява българската държава. Това, което направиха ПП-ДБ е много страшно, те предадоха надеждата на много българи, че има партии и хора, които биха се борили с този модел. В тази връзка критикувам изключително силно и тях”, обобщи Василев.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X