https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоНе се предвижда промяна в разписанията на междуселищните автобуси заради протестите

Не се предвижда промяна в разписанията на междуселищните автобуси заради протестите

Заради протестите на фермерите промяна в разписанията на междуселищните автобуси няма и не се предвижда такава. Превозвачи срещат подкрепата на органите на реда, както и на самите протестиращи в някои от точките на протеста.

Заради пропускателния режим, който протестиращи фермери осигуряват на някои места в страната, движението на пътнически автобуси не се спира, а само се забавя. Ситуацията налага пътниците да стоят по-дълго време в автобусите, а работното време на шофьрите да се удължава.

“Докато придвижването в България се случва в относително нормални граници, в Европа е доста по-тежко. Ситуацията в Италия, Франция, Испания, Белгия и в Гърция е доста по-сериозна. Там говорим за забавяне от часове”, посочва Теодора Велева, мениджър в транспортна компания.

“За повече информация пътниците, могат да потърсят информация в офиса на фирмата, по всяко време”, казва още Теодора Велева. Когато пътуването е между две държави или през няколко държави, съветът е да се потърси информация в посолствата, ако пътниците не са български граждани. Ако са български граждани има ситуационен център към Външно министерство.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X