https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиЖестоко убийство потресе Италия

Жестоко убийство потресе Италия

Семейна трагедия се разигра в Алтавила Милича, в покрайнините на Палермо, където 54-годишен мъж уби две от децата си и съпругата си, след което извика полицията. Голямата дъщеря, на 17 г., успяла да се спаси от яростта на баща си и да избяга.

Джовани Барека, когото момичето описало пред властите като религиозен фанатик, се събудил в 3 часа през нощта, крещейки, че видял дявола в дома си. Убил, душейки с вериги, 41-годишната си съпруга Антонела Саламоне, а след това я изгорил и заровил останките й в земята. Те обаче все още не са открити от властите, съобщиха италианските медии. Според тях оцелялата дъщеря се събудила и видяла труповете на майка си и братята си Кевин и Емануел, на 16 и 5 години.

Джовани, който работел като зидар, измъчвал първо по-малкото от децата си, а след това го удушил с верига. Това направил и с другото момче. Само някои части от труповете на децата били открити в различни зони на къщата. До тялото на Кевин била намерена и веригата, с която бил убит. Все още следователите изслушват потенциални свидетели на кървавата сцена. Според някои информации в жестокото престъпление били замесени и двама познати на убиеца.

Телевизия РАИ съобщи, че много вероятно зад убийствата стоят сатанински ритуали. В двора на къщата били намерени заровени в земята останки от трупове на животни.

През 2023 г.в Италия са убити 118 жени. 96 от тях са загубили живота си в семейна среда, или с други думи, убити от съпрузите или партньорите си, много често заради ревност или неспособност да приемат раздяла.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X