https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиИталианец уби жена си и синовете си при екзорсизъм

Италианец уби жена си и синовете си при екзорсизъм

Цялото семейство Барека от сицилианския град Алтавила Милича, с изключение на майката Антонела Саламоне, участвало в ритуали с мъчения, с цел прогонване на зли духове от къщата им. Няколкодневното „освобождаване от демони” се превърнало в истинско клане, тъй като били убити Антонела и двамата й сина на 4 и 16 г. Емануел и Кевин.

Погубили ги собственият им баща и съпруг на жената Джовани Барека. Оцелялата 17-годишна дъщеря обаче също участвала в клането заедно с баща си. И двамата сега са арестувани по обвинение за тежко убийство на повече от един човек и за укриване на трупове.

Когато на 5 февруари отишли в наричаната от медиите „къща на ужасите” до Палермо, властите се изправили пред чудовищна гледка. Труповете на жертвите били нарязани на парчета, изгорени и част от останките заровени в градината.

Според следователите цялото семейство, без Антонела, било в плен на мистичен делириум, започнал в края на миналата година. Бащата, по професия зидар, бил известен от години като религиозен фанатик. Той бил убеден, че къщата му е пълна с демони.

През декември решил, че трябва да се освободи от тях. Тогава домът на Барека започнал да се посещава редовно от двойката Сабрина Фина и Масимо Карандентеот Палермо, с които зидарят се запознал чрез социалните мрежи. У тях двамата той намерил „разрешение” за обсебилите го натрапчиви мисли. За прогонването на злите духове било “необходимо” извършването на специални ритуали за пречистване на къщата. Ден след ден те станали обаче все по-жестоки.

На 4 февруари дошла кулминацията на ужасите.През тази нощ Антонела Саламоне –единствената, която не участвала в ритуалите, по всяка вероятност се е съпротивлявала, и затова е била пожертвана. И големият син се включил в ритуалите в началото, но после и той бил пожертван, така както и малкият му брат.

17-годишната дъщеря също участвала в извършването на екзорсизъм и в мъченията над майка си и братята си. Всичко това продължило няколко дни. На 5 февруари Джовани Барека сам се обадил на полицията, за да каже, че убил жена си и двамата си сина. По време на екзорсизма в къщата присъствала и двойката от Палермо, която сега също е задържана.

Все още не е ясно какво точно стои в основата на престъплението, но се предполага, че става въпрос за секта.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X