https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбщиниВетовоВъв Ветово разследват противозаконно отнет автомобил

Във Ветово разследват противозаконно отнет автомобил

В РУ – Ветово разследват сигнал за противозаконно отнет автомобил. За случая е съобщено в ОДМВР – Русе вчера, чрез ЕЕН 112. Според първоначалната информация на 11 февруари около 13 часа в гр. Ветово 19-годишен местен жител качил в личния си автомобил „Мерцедес“ свой познат /36 г./, който му казал да го закара до гробищата.

Когато се придвижили до там и паркирали, между тях възникнал конфликт, който прераснал във физическа разпра, след което по-младият избягал, а по-възрастният се качил в колата и заминал в неизвестна посока. После 19-годишният сигнализирал в полицията.

За изясняване на случая са изпратени служители на РУ – Ветово. Те са установили пострадалия, а при последвалите незабавни действия и другия мъж, както и автомобилът, който бил паркиран пред адреса на 36-годишния.

Сигналът е документиран, като е извършен оглед на местопроизшествие, уведомен е дежурен прокурор и е започнато разследване в хода на образувано по случая досъдебно производство за престъпление по чл.346, ал.1 от НК.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X