https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаКостадинов: Най-доброто решение за България е нови избори

Костадинов: Най-доброто решение за България е нови избори

“Най-доброто решение за България е нови избори, на които мъдрият избирател да отсъди на всекиго според делата му и с гласа си да даде нов облик на българската политика, да се довери на хора, които градят мостове там, където настоящата власт граби и краде, докато пие мазно турско кафе в нечий скут”, заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов в позиция, изпратена до медиите.

“Докато сглобката се опитва да извърши поредното национално предателство и да завърти корупционна схема относно АЕЦ „Козлодуй“, вниманието на българските граждани е ангажирано с афератa Делян Пеевски – Христо Иванов”, коментира Костадинов.

“Мазните турски кафета, които пие либералният умен красивитет в скута на турската етническа партия, показват, че морал в българската политика няма”, посочва лидерът на „Възраждане“ и допълва, че българската политика е „пълна със случайни агенти на чужди държави, които интимничат, за да защитават собствените си интереси, а не тези на българските граждани“.

Днес в парламента Христо Иванов и Делян Пеевски влязоха в спор за “делкането” при регулаторите. Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски обяви, че лично е отказал на Христо Иванов “делкането”, което той му предложил в неговия кабинет. Проблемът на ДПС е, че искат да бъдат скрит партньор на ГЕРБ при разпределението, отговори по-късно депутатът от ПП-ДБ Христо Иванов.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X