https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораПеевски: Христо Иванов и неговият шеф ме омаскариха през неправителствени организации

Пеевски: Христо Иванов и неговият шеф ме омаскариха през неправителствени организации

“Христо Иванов и неговият шеф ме омаскариха през неправителствени организации, през сигнали в чужбина. Истината винаги излиза, нещата се променят. Всичко ще стане ясно и лицата, които са омаскарявали, ще понесат своята отговорност”, каза пред журналисти в парламента председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

Попитан опитал ли се е Христо Иванов да се заиграе с етническата карта, Пеевски заяви:

“Христо Иванов е готов да се заиграе с всякакви карти, защото трябва да осъществи мисията на своя олигарх, който иска да владее България”.

Попитан дали острата размяна на реплики между него и Иванов ни отдалечава от съществуването на сглобката и ни приближава към предсрочни избори, той посочи:

“Христо Иванов е просто частичка от тяхното обединение. Аз разговарям с другите, нямам проблем. Христо Иванов се надценява, подвежда ги, защото е по-отдавна в играта, която смята, че владее много добре, или така смятат неговите шефове. Трябва да разберат – времето на олигархията свърши. Този парламент с тази Конституция ще работи за хората. Всички партии трябва да работим за хората, олигарсите – вън, властта – в парламента, а не по офисите и автомобилите”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X