https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораПеевски отговори на Иванов: Да ме погледне в очите и да ми...

Пеевски отговори на Иванов: Да ме погледне в очите и да ми каже, че не е водил тези разговори

Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски се обърна пред журналисти и отговори на думите на Христо Иванов, като заяви: “Готов съм пред вас да ме погледне в очите и да ми каже, че не е водил тези разговори”.

“Очна ставка съм готов тук веднага – Янкулов главен прокурор или шеф на КПКОНПИ, Сава Петров – главен прокурор и ред други имена”, коментира той.

“Много срамно лъже, не му отива, да спре да бъде слуга на олигарсите, да стане достоен български депутат и да разбере, че е тук, за да работи за хората, както ДПС работи за хората”, заяви Пеевски.

“Ако някой смята, от която и да е било партия, че ще маже ДПС – вече това време свърши. ДПС доказа какво е правила през всичките години и какво е направила за България”, допълни той.

“Тази Конституция я има благодарение на нас. Няма да позволим, ако мислят отсега да си водят кампанията върху нас – на всяко едно нещо да знаят, че ще бъда там и ще им отговарям и ще ги призовавам да ме гледат в очите и да помнят в чий скут седяха”, категоричен бе Пеевски.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X