https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноПрисила Пресли си направи селфи с русенска пианистка

Присила Пресли си направи селфи с русенска пианистка

Българска пианистка се запозна с Присила Пресли на годишния бал на Виенската опера, който събра 5000 гости. Музикантката Бригита Демирева, която от 20 години живее във Виена, увековечи срещата със селфи. Бившата съпруга на Елвис Пресли издържа 6 часа след концерта да дава автографи и да се снима с почитатели.

78-годишната Присила за миг не загуби усмивката от лицето си въпреки достолепната възраст и трагедията, която я разтресе миналата година, загубвайки единствената си дъщеря Лиса-Мари Пресли, пише “24 часа”.

Присила отделила най-дълго внимание на русенката Бригита: “Във възторг съм от нея! Казах, че съм пианистка. Огледа ми ръцете и ми каза, че имам хубави пръсти. После разказах за баща ми и нашата история, свързана със САЩ: Аз съм от буржоазно семейство в Русе. Баща ми беше може би най-големият почитател на Елвис Пресли в България. Кралят на рока беше неговият идол. Той имаше всичките му 70 плочи. Баща ми водеше кореспонденция с Роналд Рейгън през 80-те години, затова той беше преследван от властите. Бил е в лагера на смъртта в Белене. Той учреди Българо-американско дружество в Русе, помогна на много хора да заминат за САЩ със зелени карти.”

92-годишният австрийски милиардер Ричард Лугнер организира музикалното събитие всеки февруари и всеки път кани известна дама за своя партньорка на вечерта. Миналата година негов гост беше Джейн Фонда, а преди това Орнела Мути, Памела Андерсън и Ким Кардашиян.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X