https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаЛена Бориславова: ГЕРБ и ДПС още не са изгубили власт

Лена Бориславова: ГЕРБ и ДПС още не са изгубили власт

“ГЕРБ и ДПС всъщност все още не са губили истински власт, защото са в регулаторите и в съдебната власт. Ето затова има толкова остра тяхна реакция на идеята за механизъм за излъчване на независими кадри в регулаторите. Чак сега сме в точката, в която те истински могат да изгубят власт – не за 9 месеца, а в органи с мандат от по 9 години”.

Това коментира във фейсбук бившата говорителка на кабинета “Петков” Лена Бориславова.

Думите ий са в отговор на коментар под нейна публикация, в който я обвиняват, че ПП-ДБ управляват с ГЕРБ, а “нарича това промяна”.

“Странно е да управляваш с престъпници като Бойко и Шиши и да твърдиш, че си направил нещо положително”, пише ий друг мъж, а тя отговаря: “Наистина е странно, даже е нереално, но и съм приятно изненадана, че все пак успяваме”.

Бориславова активно се включва да отговаря на нападки и по други теми, включително майчинството ѝ и Кирил Петков. За съпредседателя на “Промяната” жена пише, че докато Лена говори за “опростачаване в политиката”, той “едно нормално изречение не може да върже”. На това Лена отвръща внимание, че има разлика между простотията и словореда.

А на обвиненията, че получава 10 пъти по-високо майчинство от останалите жени, тя припомня, че има законово установен максимален праг.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X