https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиИнциденти5-годишно момиченце е с опасност за живота след тежката катастрофа в Бургаско

5-годишно момиченце е с опасност за живота след тежката катастрофа в Бургаско

5-годишно момиченце е с опасност за живота след тежката катастрофа край Бургас в събота, в която загина млада жена. Пострадалите са общо трима.

Инцидентът е станал около 14:56 ч. в пътната отсечка Бургас – Средец в района на разклона за Черни връх. При челен удар между два автомобила е загинала 33 годишна бургазлийка – пътуваща на предната дясна седалка в един от автомобилите – “Ситроен С3”, с бургаска регистрация, шофиран от 53 годишната й майка. В колата са били и двете деца на загиналата – сестрички на 5 и 8 годинки, които са откарани в УМБАЛ Бургас със следните диагнози, пише “24 часа”.

5-годишното момиченце е с фрактура на черепа и има опасност за животa му, а 8-годишната му сестричка е с комоцио. 53-годишната шофьорка е контактна и в момента се уточняват нараняванията ѝ.

Шофьорът на виновния автомобил – “БМВ”, с бургаска регистрация, 59 годишен мъж от с. Константиново, не е пострадал. Тестван е за употреба на алкохол и наркотици, и двете проби са отрицателни.

Пътят е затворен до приключване на огледа на местопроизшествието, като се използва обходен маршрут. Вероятна причина за инцидента е внезапното навлизане на “БМВ”-то в лентата за насрещно движение.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X