https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораПеевски отговори на Петков: Работил съм по-често с него, отколкото с Борисов

Пеевски отговори на Петков: Работил съм по-често с него, отколкото с Борисов

Съпредседателят на ДПС Делян Пеевски заяви, че по-често е работил с Кирил Петков, отколкото с Бойко Борисов и дори допусна общо управление с ПП-ДБ след изборите без ГЕРБ.

“Мога да ви кажа едно – че с Кирил Петков съм работил много по-добре, отколкото с Борисов, и много по-лесно, и много по-често. Не мога да разбера, то, ако така гледаме, ние сме по-скоро в коалиция с него, отколкото с Борисов. Днеска гледам Борисов 150-160 постоянно говори. Ами може да се случи, че ние с Кирил да управляваме, Борисов да е в опозиция. Това също Борисов трябва да го разбере. Кой е казал, че Борисов задължително трябва да управлява”, каза Пеевски.

По-рано съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков каза, че темата за комисиите за “Турски поток” и “Лукойл” е обсъдена в телефонни разговори и посочи, че Делян Пеевски взема решения и от името на ГЕРБ.

“Това, което аз обясних, неведнъж, когато става дума за коалицията ГЕРБ-ДПС, човекът, с когото може да се говори, за да се взимат крайните решения, обикновено е Пеевски. Защото той взима решения и за двете групи. Някой път се говори и с Борисов, но реално ако трябва да се вземе решение, трябва да се говори с него”, коментира Петков.

 

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X