https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораПеевски за Денков: Не мога да повярвам, че човекът, за когото се...

Пеевски за Денков: Не мога да повярвам, че човекът, за когото се грижих 9 месеца, говори такива неща

“Не мога да повярвам, че човекът, за когото се грижих 9 месеца, който видяхте че не се справя изобщо с длъжността на премиер, и мога да кажа, че е най-слабият премиер в историята на България, говори такива неща. Оставам тези квалификации на безсилието, в което се намира в момента”, така лидерът на ДПС Делян Пеевски отговори на думите на премиера Денков тази сутрин, който каза, че Пеевски е “най-голямото зло”.

Според Пеевски промени в Агенция “Митници” е правил Асен Василев, винаги е правил назначение той, и цялата отговорност е негова.

На въпроса дали има път назад между ДПС и ПП-ДБ, Пеевски отговори: “Дали ще има път назад, напред, зависи от тях, но това трябва да приключи – да ми звънят постоянно, а пред вас да дават странни изявления. Говори се, че съм бил в централата на ГЕРБ, там съм ходил с Христо Иванов. Сега казват, че съм зло, с това зло ли бяха 9 месеца”, каза още Пеевски.

“Не мога да кажа. Нямам информация. Надявам се да разберем”. Така Пеевски коментира оставката на главния секретар на МВР Живко Коцев.

“Ще подкрепим предложението на ГЕРБ-СДС за великденските надбавки за пенсионерите. Те го заслужават”, заяви председателят на ДПС.

 

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X