https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораКостадинов: ПП-ДБ са като змията, която си сменя кожата, а си остава...

Костадинов: ПП-ДБ са като змията, която си сменя кожата, а си остава същата

“ПП-ДБ са много интересни в опита си да се разграничат от самите себе си. Те са като змията, която си сменя кожата, но си остава отново същата”, заяви в “Денят започва с Георги Любенов” лидерът на партия “Възраждане” Костадин Костадинов.

“Като имаш насреща такива инфантилни неможачи, каквито са над 95% от представителите на ПП-ДБ, с тях е много по-лесно, отколкото да се разправяш с други от твоя ранг рекетьор, какъвто можем да кажем, че е Борисов, защото те са горе долу на една нога”.

Лидерът на “Възраждане” определи като добре балансирано представеното вчера номинирано служебно правителство, заради доброто разпределение на позициите между ГЕРБ-ПП-ДБ-ДПС.

“Не са всички доволни. Всички от управляващото мнозинство. Ние заявихме, че няма да имаме никой, защото дори и да бяхме поканени за участие щяхме да откажем. Това е още от същото, продължение на сегашното управление”.

“От ПП-ДБ ясно и категорично бяха заявили, че няма да участват в това правителство по никакъв начин. Аз съм 100% убеден и Кирил Петков го потвърди вчера като каза, че той е говорил, защото Кирил Петков е доста простоват в изказа си и той вчера си го каза. Говорих с Гвоздейков, че ако приеме ние, ние ще го изключим, което означава, че те са знаели, че ще има предложение. Добре с Гвоздейков е така, а какво правим с Кирил Вътев -друга пътеводна звезда на ПП-ДБ?”.

Лидерът на “Възраждане” се спря и на “задочния разговор” между Денков и Пеевски.

“Видяхме как Денков нарече Пеевски “най-голямото зло”, с когото управляваше изключително добре в продължение на 9 месеца най-голямото зло. Само, че много хора забравиха всъщност, че Денков в първите няколко дни от мандата си стоеше на първия ред до най-голямото зло. Те стоят един до друг”.

“Денков ще седне отново до най-голямото зло, с което много приятелски си гукат постоянно. Това е тотално лицемерие”.

Костадин Костадинов определи Пеевски като “бизнесмен, който работи като уличен рекетьор в условията на българския политически живот”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X