https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораБойко Рашков: Живко Коцев е в болница с влошено здравословно състояние

Бойко Рашков: Живко Коцев е в болница с влошено здравословно състояние

Главният секретар на МВР Живко Коцев е в болница с влошено здравословно състояние. Това обяви в предаването “Денят с Веселин Дремджиев” депутатът от “Продължаваме промяната – Демократична България” Бойко Рашков. Той не уточни какво точно му е на Коцев или в коя болница е. По-рано през деня в някои медии се появи информация, че главният секретар на МВР е излязъл в болничен.

Рашков каза още, че Коцев е бил притискан от вътрешния министър Калин Стоянов, и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов и редови прокурори да подаде оставка. “Бил е заплашван със задържане под стража, както и с обвинения за престъпление и други подобни, което е било съпътствано с предварително подготвена молба за освобождаване от длъност”, уточни депутатът.

Според него снимките на Коцев със задържаните баща и син Марин и Стефан Димитрови са взети от телефона му, който е бил задържан по време на акцията в Агенция “Митници”. “Прокуратурата по най-долнопробен начин взима на хората телефоните, рови в тях, изважда дори интимни връзки и ги разпространява през медиите”, допълни Рашков.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X