https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоДнес и утре, Арена Русе е домакин на „Арена на Титаните“

Днес и утре, Арена Русе е домакин на „Арена на Титаните“

Днес и утре, 13 и 14 април, Арена Русе е домакин на „Арена на Титаните“. 56 участници разпределени в 28 отбора ще подкрепят каузата на Фондация „Александър Русев“ в Русе да бъде изграден Водно-рехабилитационен център за деца и възрастни с ментални и физически затруднения. Характерът на предизвикателството е като добре познатите ни формати от типа „Фермата“, „Игри на волята“ и „Сървайвър“.

В първия ден от 9:00 часа на арената излизат 14 жени, 14 мъже и 28 деца на възраст между 13 и 16 години на редица изпитания, свързани със сила, ловкост, сръчност, умения за баланс и логическо мислене, съобщават организаторите.

Водещ ще бъде Вера Балабанова, а публиката ще може да гледа безплатно зрелищните битки. На място в зала Арена Русе ще бъдат поставени кутии за дарения на Фондация „Александър Русев“ и така всеки ще може да бъде част от благородната кауза.

Специален гост на събитието ще бъде Станислав Иванов, победителят от Hell’s kitchen за 2023 г. Той ще приготвя вкусна храна безвъзмездно в подкрепа на Илиян Русев – Скури и неговите златни рибки. През залата ще бъдат разположени щандове с още вкусни предложения и напитки.

Благотворителният „Щанд на майките“ също ще бъде на място, откъдето всеки желаещ ще може да си закупи сувенир или талисман. Средствата отново отиват за Фондация „Александър Русев“.

Призивът на организаторите е публиката да носи плюшени играчки, които всеки може да остави благотворително на Щанда на майките в зала Арена Русе. Тези играчки също ще бъдат продадени за благородната цел.

Голямата изненада по време на събитието ще бъде Огненото шоу на Мартин Димитров и неговия екип. По много впечатляващ и атрактивен начин победителят от Арена на Титаните през 2023 г. се присъединява към каузата със своите професионални умения и силен заряд.

Програмата на събитието включва още игри с публиката, които ще се проведат на място между почивките на участниците.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X