https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораЛюдмил Рангелов: Не вярвам, че Живко Коцев е бил обект на заплахи

Людмил Рангелов: Не вярвам, че Живко Коцев е бил обект на заплахи

“Не вярвам, че Живко Коцев е бил обект на заплахи. Заплахата е от обстоятелствата, той си е дал сметка за това”, каза Людмил Рангелов, адвокат на бившата шефка на агенция “Митници” Петя Банкова.

“Г-н Коцев е бил посъветван да стане защитен свидетел от адвокат Илиян Василев”, посочи Рангелов.

“Има един случай, е който се твърди, че по искане на Стефан Димитров, тя е сменила началника на митниците в Лесово. Тя отрича да е така и казва, че това е било нейно решение”, каза още той.

“Ако се съберат сериозни доказателства, че Живко Коцев е съпричастен към престъпления, няма да му помогне обстоятелството, че е защитен свидетел”, каза още той.

“Бойко Рашков също не е в изгодна ситуация”, допълни още Рангелов.

“Бих предупредил Коцев, че има от какво да се тревожи. Стефан Димитров би споделил информация”, каза още той пред Нова тв.

“Няма връзка между Банкова и Коцев, те вървят в де отделни линии. Цялата тази история се използва с политически цели. Изтеклата информация с е цел определени лица да бъдат злепоставени”, каза адвокат Рангелов по повод изтеклите снимки и документи от разпити. Петя Банкова е познавала Стефан Димитров, както и баща му. Грешката на г-жа на Банкова е, че не е преценила в каква структура влиза”, посочи той.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X