https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиГерманец инжектира едногодишната си дъщеря с живак

Германец инжектира едногодишната си дъщеря с живак

Мъж и партньорката му бяха осъдени за инжектиране с живак на едногодишно момиченце. Детето е дъщеря на осъдения родител.

Покъртителната история е от Германия. 28-годишният баща решил да отмъсти на бившата си жена чрез бебето им.

„Обвиняемият използвал дъщеря си, за да накаже бившата си съпруга. Той искал да види майката на детето да страда точно както той страдал по време на раздялата. Той е поставил чувството си за отмъщение над правото на живот на дъщеря си”, заяви съдията по делото Мартин Грьоте.

Майката на момиченцето ги изоставила четири дни след раждането.

Новата жена в живота на бащата била парамедик. Според разследването именно тя е напълнила спринцовката с опасния живак. Единият от двамата възрастни държал едногодишното момиченце, докато другият биел отровната инжекция. Според съда жената била водена от желание да обвърже приятеля си по-тясно със себе си чрез участието си в тежкото престъпление.

И двамата подсъдими първоначално отхвърлят обвиненията в опит за убийство. Малко преди края на делото те признават, че заедно са инжектирали живак в лявото краче и десния глезен на бебето на 24 юли 2023 г. Бащата и новата му приятелка знаели, че отровата не причинява незабавна смърт и искали да причинят особено силна болка на едногодишното дете.

За щастие то оцелява.

След инжекцията с живак малкото дете имало гнойна инфекция на крака и обрив по цялото тяло. Едва по време на третата операция живакът е открит случайно.

Момиченцето, което вече е на две години и половина, продължава да се бори с дълготрайните последици от нападението. В тялото й все още има живачни топчета, които могат да причинят проблеми и в бъдеще.

“Когато един ден тя бъде осъзнат човек със сигурност ще си спомни, че баща й я е отровил”, констатира съдия Грьоте.

Двойката на ужасите бе осъдена от съд в Хановер – бащата ще прекара 13 години затвора, а партньорката му – 12 по обвинение в опит за убийство.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X