https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораРосен Желязков: Корнелия Нинова по всяко време може всичко, защото е Корнелия...

Росен Желязков: Корнелия Нинова по всяко време може всичко, защото е Корнелия Нинова

“Не знам кой иска оставката. Има си ред – 1/3 от народните представители, дискусия, гласуване в зала. Нинова ви е запознала с едно изменение в правилата. Надявам се отново да прочете текста, който е изменен”, заяви председателят на парламента Росен Желязков пред журналисти в парламента.

“Ограничава се възможността на отделен народен представител по време на предизборната кампания да прави срещи и да използва сградите на Народното събрание. Забележете текста, който е действал през годините – пресконференции, среща с журналисти, кръгли маси, дискусии и други мероприятия с участие на външни лица се провеждат в НС по предложение на председателя на парламента, комисия, или народен представител. Единствената разлика е, че се ограничава възможността на отделен народен представител да прави в предизборната кампания срещи и да използва сградите на НС за ивент плейс. Представете си 240 народни представители да използват сградата за предизборни мероприятия. Това е разликата. Иначе парламентарни групи, комисии ще имат неограничена възможност да изпозлват”, обясни Желязков.

“Корнелия Нинова по всяко време може всичко, защото е Корнелия Нинова. Но не може да направи бележита годишнина на БСП в Народното събрание”, каза още той.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X