https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораПеевски: Коалицията на „пудела“ ще се радва много малко на грабежа

Пеевски: Коалицията на „пудела“ ще се радва много малко на грабежа

“Днес имаме коалиция на пудела. Всички пачки купиха всичко днес. Видяхме неограничения кеш на коалиция на пудела, явно е имало голямо разкешване. Събраха се, сега могат спокойно да назначат Недан в Хасково, да върнат шефката на митниците, да отворят отново каналите и да крадат”, коментира последните събития в парламента с искането за оставка на Росен Желязков съпредседателят на ДПС Делян Пеевски.

“Коалицията на пудела ще се радва много малко на грабежа, след това ще понесат отговорност за всичко. Те ще понесат отговорност от хората за това, което правят. Първа точка в заседанието на НС трябваше да бъде да решим проблемите на миньорите, на Маришкия басейн. Това не ги интересува, тях ги интересува да свалят шефа на парламента два дни преди края на парламента”, заяви той.

“Първа точка трябваше да е да решим проблемите на миньорите, на целия Маришки басейн. Тях не ги интересува, искат да свалят председателя на Народното събрание – това е нечувано. Псевдопремиерът Ники не реши нищо за миньорите. Колко пъти му исках отчет. Темите за тях ще бъдат решени”, обеща Пеевски.

“Огромна корупция на тези хора. Ако тези неща се докажат, не може да се работи с ППДБ. Нямат интегритет, както обичат да казват. Оказа се, че са откраднали и авторството на сигналите от Гугъл. Една мръсна престъпна сглобка”, скочи съпредседателят на ДПС.

“Аз говоря само пред вас, с никой никъде не се срещам. Нека каже Петков кои са тези хора. Да ръсиш обвинения на килограм, на грам или на нещо друго по снежните писти е несериозно”, добави той относно твърденията на Кирил Петков, че анализатори са му искали пари, за да коментират по медиите в полза на ППДБ.

“Всички в залата са проруски извън ГЕРБ. Честито на коалицията на пудела”, завърши Пеевски.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X