https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоПенчо Милков: Стоя изцяло зад мисията на общинските полицаи

Пенчо Милков: Стоя изцяло зад мисията на общинските полицаи

“Стоя изцяло зад мисията на общинските полицаи. Никой не е над закона!”, заяви днес пред общинските съветници кметът на Русе Пенчо Милков.

“Гласувахме още правомощия за Инспектората за охрана, обществен ред и сигурност. Той ще съставя и актовете за установяване на административни нарушения.”

“На всеобщото хулиганство и всеобщото унищожение на публично имущество и незачитане на правила, на допуснатото в продължение на 30 години всеки да се прави каквото иска, аз само бих казал едно – Всеки общински съветник е добре дошъл да се запознае с колегите инспектори и колегите полицай, да присъства сутрин на оперативка, както аз съм отишъл и присъствал. Да видят каква е тяхната мотивация за работа и срещу какво се опълчват всеки ден, когато им се блещят, снимат ги телефони и нагло стотици хора всеки ден се поставят над закона, над морала и над правилата в нашата общност. Това трябва да спре! Аз съм казал и на общинските полицаи и на инспекторите, че кметът стои зад тях”, каза Пенчо Милков.

“На първо място да се обърнем към хората не за обратна връзка, а да се замислят когато изискват уважително отношение те уважават ли хората и нас когато газят чупят рисуват мачкат. Кръговото на топлинния остров докато го сложим съоръжението и моментално изтръгнаха флашките и започнаха да чупят”, добави още кмета.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X