https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораНинова: Обиди, флашки, пудели - през цялото време се дистанцирахме от този...

Нинова: Обиди, флашки, пудели – през цялото време се дистанцирахме от този начин на “правене на политика”

“Обиди, флашки, пудели. Това беше емблема на цялото 49-то Народно събрание. През цялото време се дистанцирахме от този начин на правене на политика”, каза на брифинг в парламента лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Тя отчете свършеното от БСП в парламента през последните 9 месеца, което по думите й е „най-нормалното, което се прави в една парламентарна република“, каквато е България.

„Не влязохме в договорки за постове, за регулатори и министерства, въпреки че се е случвало да имаме намеци и оферти за това“, посочи лидерът на социалистите.

“Маските започват да падат. Преди два дни падна маската на Елена Йончева и зависимостите от ДПС. Днес падна маската и на Ваня Григорова и зависимостите от ГЕРБ и Бойко Борисов”, заяви на свой ред Георги Свиленски.

По думите му Борисов работил за Ваня Григорова на изборите: “Днес Борисов предава избирателите си в София, като им казва ясно, че на местните избори е работил за Ваня Григорова, подкрепял е Ваня Григорова и тя му трябва в българския парламент, за да му бъде патерица”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X