https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораКорнелия Нинова: Приключва най-вредният парламент за последните 10 години

Корнелия Нинова: Приключва най-вредният парламент за последните 10 години

“Приключва най-вредният парламент в последните над 10 години. Той ще остави тежки последици в обществените и политически отношения в България”, каза лидерката на БСП Корнелия Нинова с декларация от трибуната.

“”Промяната” се превърна в статуквото. Надеждите на стотици българи бях пометени. Променена мафия няма как да има. Стигна се до отблъскване на българските гражданите от политиката, отхвърляне на политическата класа, презиране на собствените ни институции”, продължи Нинова.

Тя е убедена, че това ще има тежки последици и бе категорична: “институционално вреден парламент”.

“Вместо съдебна реформа, която цели справедливост се създаде такава, която да задълбочи пороците в съдебната система. Всички това беше облечено в параван на евроатлантическо мнозинство, което ще изведе България на прогресивния европейски път – с приемането ни в Шенген, еврозоната и изпълняване на ПВУ”, добави лидерката на БСП.

По думите й от всички това останало само постоянните скандали, правенето на схеми, прането на пари. Приемали се лобистки закони, на две четения, един след друг, писани на бързо с промяна на поправката и пак промяна на поправката.

От името на “Възраждане” говори Костадин Костадинов. Той също заяви, че колкото по-скоро бъде пратен този парламент в историята, толкова по-добре.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X