https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораАтанас Русев потвърди: Кирил и Лена фалшифицираха подписите ни

Атанас Русев потвърди: Кирил и Лена фалшифицираха подписите ни

Новият скандал около Кирил Петков и Лена Бориславова ескалира. Председателят на Сдружение „Да запазим Корал” Атанас Русев потвърди във Фейсбук, че Петков и Бориславова са подправяли подписи – неговия и на още 10 членове на неправителствената организация, за да може лидерът на ПП да стане служебен министър на икономиката, пише “Стандарт”.

Не само аз мога да потвърдя, но и 10 члена на сдружението, на които също са им подправени подписите. Арогантна наглост, фалшифицирани документи и подписи, с които се сменя Управителния съвет на сдружението! – пише Атанас Русев.

Ден по-рано сайтът „Биволь” публикува разследване, в което твърди, че преди три години Кирил Петков и Лена Бориславова фалшифицират подписи и документи на сдружението, за да може Петков да стане служебен министър на икономиката, тъй като по закон няма право да е в управителни съвети на неправителствени организации.

С измамата Петков слага и свое подставено лице в управата на “Да запазим Корал”, а Лена Бориславова внася фалшиви документи с фалшиво пълномощно в Агенцията по вписванията.

Слави Трифонов също коментира скандала във Фейсбук с обвинение към медиите, че не дават достатъчно гласност на разкритията на “Биволь”:

“Уважаеми колеги от медиите, не знам защо, но понякога цитирате сайта “Биволъ” с бърза реакция и с подробности. А, понякога се правите, че такъв сайт не съществува. Днес е вторият вариант. Сайтът “Биволъ” не съществува. Но, аз знам защо е така. Всъщност, всички знаят. Аз имам възможността да говоря свободно, това е мое право и затова сега ще цитирам сайта “Биволъ””, пише Трифонов.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X