https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораПетков: Има много нормални хора при ГЕРБ, проблемът е малката тайна на...

Петков: Има много нормални хора при ГЕРБ, проблемът е малката тайна на Борисов и Пеевски

“Има много нормални хора при ГЕРБ. Проблемът е малката на тайна на г-н Борисов с г-н Пеевски”, каза пред журналисти съпредседателят на “Продължаваме промяната” Кирил Петков.

Той е убеден, че не е справедливо хора като Мария Габриел и Росен Желязков да страдат и да бъдат принуждавани да действат против волята си просто защото така е решил Делян Пеевски.

“Първото нещо, на което г-н Борисов трябва да отговори, е дали ще се откачи от зависимостите от г-н Пеевски. Г-н Пеевски държи Прокуратурата, службите, а г-н Борисов държи гласовете, които гарантират да няма реформа там. Те трябва да се разкачат, за да вървим напред. Не вярвам, че г-н Пеевски доброволно ще даде тази си власт. Борисов, докато има тази зависимост, не можем да направим това, което всички българи искаме. Най-добрите хора да влизат в регулаторите, службите, Висшия съдебен съвет. Иначе, само си говорим за реформи”, добави Петков, като обясни, че лидерът на ГЕРБ трябва да се “откачи” от Пеевски най-вече заради хората в собствената си партия.

“Ако има воля за реформи, без никоя партия да има гарантирано място, без никой да се чувства, че е собственик на държавата и институциите, тогава можем да говорим”, обобщи съпредседателят на ПП.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X