https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоКреативен Център Русе започва курсове за младежи по дигитално рисуване и рекламна...

Креативен Център Русе започва курсове за младежи по дигитално рисуване и рекламна графика

Креативен Център Русе обявява началото на курсове по дигитално рисуване и рекламна графика, като обученията са напълно безплатни и са насочени към младежи между 14 и 18 г. Инициативата е по проект “Дигитални изкуства за свободни умове: Развитие на креативни умения в Русе” на Сдружение „Агенция за развитие на човешките ресурси”, одобрен за реализация в програмата за 2024 г. на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух”. Това съобщиха от пресцентъра на Община Русе.

Курсовете започват на 14 май и са с продължителност 5 седмици, като се организират с финансовата подкрепа на euShipments – водеща русенска компания в сферата на професионалните куриерски и логистични услуги.

Чрез практични занимания в областта на дигиталните изкуства, 3D моделиране и обработка на снимки и филми във формати като VR и 360 градуса, уменията и потенциалът на младите таланти ще бъдат подкрепени и развити, за да добият увереност и желание да продължат да творят и надграждат в света на технологиите и изкуството.

Курсовете ще са тематични – „Рекламна графика”, „Живопис и дигитално рисуване” и „Гейм дизайн”. Всеки желаещ ще може да се запише на имейл [email protected], на телефон 0897/626 669 или тук. Следваща серия от обучения ще се проведе през лятната ваканция, както и в началото на новата учебна година. За повече информация следете фейсбук страницата на Креативен център Русе. Записването за летните курсове ще стартира в края на месец май.

Креативен център Русе е създаден от Сдружение „Агенция за развитие на човешките ресурси” с цел да предоставя специализирани курсове, оборудвани с професионална техника в помощ на талантливи младежи в търсенето им на възможности за развитие в областта на креативните дигитални индустрии.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X