https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоБезплатен онлайн курс по програмиране във видеоигрите за младите русенци

Безплатен онлайн курс по програмиране във видеоигрите за младите русенци

Креативен център Русе кани всички ученици от 14 до 18 години на безплатен онлайн курс по мениджмънт и програмиране във видеоигрите.

Обучението се реализира по програма „Знание и растеж“ благодарение на Фондация “Русе – град на свободния дух” и подкрепата на фирма Еконт Експрес, които финансираха част от дейностите по проект „Креативност“.

Чрез него младежите ще имат възможност да застанат от другата страна на играта и да научат, че в екипа от специалисти на видеоигрите няма само една професия. Вярваме, че всеки ще намери по нещо за себе си. Курсът е изключително мощен трамплин за ориентиране на младите хора в професионалната сфера. Създаден с помощта на ARC Академията, курсът дава страхотно израстване в новите технологии, които са бъдещи професии за много от децата. По време на курса, АRС Академията ще се включи със свои гост лектори, участвали в създаването на популярни игри в целия свят. Последните две лекции ще се проведат присъствено, във високотехнологичния кабинет на Креативен център Русе. Така курсистите ще имат възможност да рисуват, моделират и програмират с едни от най-професионалните технологии, използвани за работа в много Гейм Студиа, съобщиха от Община Русе.

Побързайте да се запишете, местата са ограничени!

Стартът е на 24-и октомври от 16:00 часа!

Можете да се запишете на е-mail: [email protected]; телефон: 0899 62 66 69 или на формата за кандидатстване с линк.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X