https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаГЕРБ-СДС регистрира листата си в Русе за изборите

ГЕРБ-СДС регистрира листата си в Русе за изборите

Общинският председател Бедрос Пехливанян ще води листата на ГЕРБ в Русе за предстоящите парламентарни избори. Днес партията я регистрира в Районната избирателна комисия. На втора позиция е областният координатор и настоящ депутат Георги Кръстев, а трети е адвокат Николай Братованов.

Изминалите три години, през които се провеждат шести пооред избори за парламент, Кръстев определи като години на хаос. “Много малко неща се свършиха през тези години на хаос. Капиталовата програма за общините и приемането ни във въздушния Шенген са добри крачки, но недостатъчни. Затова ние от ГЕРБ се явяваме на тези избори с ново решение. След тези избори трябва да се сложи край на сглобките и да има ясна коалиция, със споразумение и ярки личности, които да носят отговорност. Ние излизаме за победа с такъв резултат, който да е много по-добър от втория. С гордо вдигната глава от постигнатото ще поискаме доверието на хората отново, защото на България и е нужна стабилност”, заяви Кръстев.

“Винаги сме подбирали в листата да бъдат качествени хора, от различни професии, и смятам, че с тези хора в нея доказваме, че е време да преминем към тази стабилност, която хората помнят. Призовавам хората да гласуват за истинските русенци, а в нашата листа са все хора от нашата област”, каза водачът Бедрос Пехливанян. Той беше категоричен, че ГЕРБ ще се бори за минимум двама депутати от Русе

Ето и цялата листа:

  1. Бедрос Пехливанян
  2. Георги Кръстев
  3. Николай Братованов
  4. Богдан Донев
  5. Красимир Костадинов
  6. Звезделина Минкова (СДС)
  7. Мирослав Залев
  8. Кристиян Димитров
  9. Семра Яшарова
  10. Евгени Игнатов
  11. Галя Додева
  12. Радомир Хараланов
  13. Иван Иванов
  14. Станислав Бонев
Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X