https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораОт съда Васил Божков отиде директно в ЦИК - води листи за...

От съда Васил Божков отиде директно в ЦИК – води листи за Европарламент, София и Пазарджик

От Софийския градски съд Васил Божков директно се е отправил към Централната избирателна комисия, за да регистрира листите на “Център” за изборите 2 в 1. Божков повежда евролистата и ще е под номер 1 в два избирателни района в страната – лидерският 25 МИР в София и в Пазарджик.

Така малко след като съдът отмени домашния арест на бизнесмена срещу гаранция от 130 000 лева, той стана водач на три листи за изборите.

Като водач в 25 МИР в София Божков ще се изправи срещу силна конкуренция – лидерите на ГЕРБ – Бойко Борисов, “Възраждане” – Костадин Костадинов, БСП – Корнелия Нинова, ИТН – Слави Трифонов, Христо Петров – Хазарта от ПП-ДБ, и Ваня Григорова от “Солидарна България”.

“Пазарджик – носталгично, в 25-и – понеже там са всички”, обясни Божков решението си в кои два района да бъде водач.

Дали ако бъде избран за Европейският парламент ще отиде там, или ще се откаже от мястото си, бизнесменът щял да “реши на момента”. Втори след него в евролистата е лидерът на партия “Център” Дарин Дросев.

“На усмивки, позитивност и няма да обещаваме неща, които няма да изпълним”, отговори той на какво ще заложи по време на кампанията. А попитан какво ще изпълни, ако бъде избран, отговори: “Ще изпълним да променим системата, ще премахнем това статукво, законите ще се спазват, ще има ред в държавата, ще прекратим корупцията.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X