https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораИ таксиметровият бранш застава зад Николай Рашков

И таксиметровият бранш застава зад Николай Рашков

Издигнатият от българския транспортен сектор за народен представител в Европейския парламент Николай Рашков, днес получи подкрепата и на таксиметровите водачи и превозвачи. Сдружение „Съюз Такси“, обединяващо всички по-големи таксиметрови организации и компании в София и в страната, застава зад кандидатурата на Рашков.

„Силно сме впечатлени от личността на Николай Рашков , както и от безпрецедентното обединение на колегите от транспортния сектор. Радваме се, когато можем да застанем зад нещо позитивно и градивно, а не както сме свикнали – да сме заедно само за протести“, споделя Кирил Ризов, председател на „Съюз Такси“.

„Изключително съм благодарен за тази подкрепа. Горд съм, че успявам да обединявам все повече сектори от икономиката ни, което разбира се прави и отговорността ми още по-голяма“, споделя Николай Рашков .

Николай Рашков е представител на Съюза на международните превозвачи в Брюксел и член на Експертната група за транспорт към Европейската комисия. В нея влизат представители на различни министерства на страните членки, както и експерти от транспортната индустрия, а целта е да се изгради общ подход за правоприлагане на законодателство в сектора.

Рашков е включен в листата за избор на Евродепутати от гражданската квота на ГЕРБ.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X