https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиЛоренцо предложи награда от 10 000 лева и хвана измамници, представящи се...

Лоренцо предложи награда от 10 000 лева и хвана измамници, представящи се за Софи Маринова

Награда за разкриване самоличността на измамници, представящи се за Софи Маринова, обяви в социалните мрежи синът на певицата.

Срещу награда от 10 хиляди лева той поиска да разбере кои са хората, които мамят феновете на известната му майка и събират пари от нейно име. И успя.

“Тази VIP карта, струваща 2000 лв, осигурява на всеки фен на Софи Маринова билет за всичките ѝ концерти, както и лична среща с нея” – измамната оферта се разпространява в социалните мрежи вече няколко месеца и провокира сина на певицата да обяви награда за залавянето на измамниците.

“Те се представят за майка ми направо. Тези хора пишат на нейни фенове, че срещу 2000 лева ще дадат някаква VIP членска карта, с която на концертите ѝ и ще могат да влизат в бекстейджа и да се срещат с майка ми. Това е пълна лъжа, пълна измислица, нито един изпълнител в България няма да направи това нещо. 100% има хора, които са платили тази сума”, коментира Лоренцо

Самата изпълнителка също е притеснена, че феновете ѝ ще бъдат измамени, разказва синът ѝ, информира bTV.

“Естествено, че се ядосва, как няма да се ядоса. Много е грозно някой да злоупотребява с нейните фенове и почитатели. Наистина е грозно за един изпълнител, който обича феновете си. Знаем колко земен човек е майка ми, прави музика за хората, тя иска да прави хората щастливи”, казва Лоренцо.

В края на миналата седмица отново в социалните мрежи Лоренцо решил да предложи награда от 6000 лева, за да бъде разкрита самоличността на човека зад профила.

“Аз предложих 6000 лева, ако ми кажат кой е, и 10 000 лева, ако ми го докарат”, посочва синът на певицата.

“Получих достоверна информация от едни мои лични приятелчета – момчета, които са много “на ти” с компютрите. Проследихме човека по адреса и го намерихме. Той е един измамник, той прави всевъзможни измами по телефона. Той не правеше измама само от на майка ми профила”, коментира Лоренцо.

“Той има много различни профили, например пишеше на някакви бабки да си пращат личните карти – да си прави профили в казина. Искам да кажа на хората да не вярват и да се пазят от тези глупости. Ако някой им казва, че срещу пари може да им извади членска карта, с която да се срещне с изпълнителя в бекстейджа на концерта му – няма такова нещо”, допълва той.

Сигнал до МВР синът на певицата решил да не подава. Поне засега. Но предупреждава всички фенове на Софи Маринова да бъдат бдителни.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X