https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбщество"Мисия градеж" с богата програма за 1 юни

“Мисия градеж” с богата програма за 1 юни

Членовете на Сдружение “Мисия Градеж” официално започнаха отброяването до деня, в който се сбъдват детски мечти – 1 юни!

За тази събота (1 юни) те обещават богата програма, която включва пълноценно време в игри, закачки и веселие за цялото семейство. Организатор и автор на събитието е Мисия Градеж, с подкрепата на Община Русе и Общинска фондация „Русе-град на свободния дух“.

“Ще готвим, ще правим коктейли, ще танцуваме, ще пишем приказки, ще си ръкоделстваме, ще си сътворяваме пъстроцветни светове! За порасналите деца пък ще има вино, платно и бои, за да си нарисуват душата! Пълно щастие!”, заявяват от Сдружението.

На 1 юни Ива, Бояна, Милена, Грета и Мира ще провокират въображението на малките русенчета. Децата ще могат да изработят книгоразделител и да сътворят и украсят своя собствена книга в Русенската библиотека. В нея ще впишат или нарисуват приключенията от този невероятен ден, а защо не готварските рецепти, които ще научат.

Друго уникално забавление за семействата на Русе ще бъде големият градински шах, който ще е на разположение на малките и големи шахматисти.

Очаква ви и приказно четене на интересни откъси от любими детски книжки.

Преживяването ще премине с помощта на професионалисти, с които ще творят децата Ви!

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X