https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноКариерата на Джони Деп в Холивуд приключва!

Кариерата на Джони Деп в Холивуд приключва!

Холивуд е на път да се раздели с един от скъпоплатените си актьори. След съдебното дело с бившата си съпруга Амбър Хърд, Джони Деп беше отстранен от ролята в най-новия си филм “Фантастични животни и къде да ги намерим”. Според  английския тopадвокат Марк Стивънс, който специализира в медийно право, уволнението на Деп ще сложи край на кариерата му в Холивуд.

Деп (57) има „страна на чудовище“ по думите на съдията, който заключи, че той в нанесъл побой на Хърд 12 пъти по време на бурния им брак.

Warner Bros принуди актьора да се откаже от ролята на Джералд Гриндълвалд, въпреки че някои от сцените вече са заснети.

„Това е опустошително за Деп. Той вече е обречен. Ще бъде запомнен завинаги като бияч на съпруги, алкохолик и наркоман. Това ще бъде написано на надгробния му камък“, заяви Стивънс, цитиран от Daily Mail.

Джони Деп направи изявление, в което каза, че ще обжалва съдебното решение и заяви, че животът и кариерата му няма да бъдат определяни от точно този момент във времето.

Деп печелеше по 20 милиона долара на филм, но твърдата позиция, която заеха от Warner Bros спрямо него, породи спекулации, че други големи филмови студия също ще се откажат от звездата.

The Guardian също публикува статия със заглавие Падението на Джони Деп: как най-красивата филмова звезда в света стана много грозна. Развръзката от делото може да доведе до това Деп да изгуби и няколко доходоносни рекламни договора, в това число и този за 5 млн. долара с Dior. Деп е лицето на популярния парфюм Sauvage.

Превод и редакция: Нова България

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X