https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияСинът на заподозрения за убийството на Янек Миланов излиза от ареста

Синът на заподозрения за убийството на Янек Миланов излиза от ареста

Районен съд – Дупница не уважи искането на прокуратурата и след близо час заседание освободи от арестa 20-годишния Николай Капланов. Той е с мярка подписка, реши съдия Ели Скоклева, предаде БГНЕС. Нейното решение може да бъде обжалвано пред Окръжен съд-Кюстендил.

В 11:40 часа днес започна гледането мярката на Николай Капланов. Синът на Васил Капланов бе задържан за увреждане лекия автомобил на изчезналия Янек Миланов.

Васил Капланов вече трети месец е в следствения арест в Кюстендил по обвинение в заплаха за убийство. Николай Капланов бе задържан като заподозрян за увреждане личния автомобил на изчезналият на 31 юли Янек Миланов, на 43 г., от Дупница. За последно той е видян на 31 юли да се качва в джипа на Капланов на път за с. Крайници. Автомобилът на Янек Миланов е надраскан, със спукани гуми и запушен ауспух, докато той е във Франция. Миланов изчезва при посещението си в Дупница, след като поискал среща с Капланов, за да му обясни, че връзката му с жена му е приключила.

Тялото на Янек бе търсено в яз. Дяково, водоемите край Дупница, както и край с. Крайници. Масовите претърсвания започнаха след намесата на главния прокурор Иван Гешев, но до този момент няма развитие.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X