https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноЛора Караджова отложи сватбата

Лора Караджова отложи сватбата

Настоящият мъж на певицата Лора Караджова е приел дъщеричката й от предишната връзка като свое дете. Диджеят Марсел Рохас призна, че от самото начало е много привързан към момиченцето.

“Няма как да ми пречи, че Лора има Алиса преди мен. Малката си е наше детенце. Още когато се събрахме и обстоятелствата ни поставиха на прехода между приятелство и интимност, видях Лора първо като забележителна купонджийка, но после и като майка. За Ализа аз съм най-близкият приятел, но тя винаги ще има и своя баща”, коментира Марсел.

Лора е категорична, че най-много за щерка й се грижи именно актуалният й партньор. Когато установила, че той е така всеотдаен, тя бързо се решила на следващата стъпка в отношенията им – раждането на сина им Матео.

“Казах му, че съм бременна на рождения му ден. Много як момент. Бях сигурна и се събудих по-рано от него, за да го изненадам с две чертички, когато отвори очи”, спомня си певицата. Мъжът й пък е категоричен, че това е най-хубавият подарък, който е получавал.

Лора и Марсел са сгодени от година, но заради извънредното положение и пандемията от коронавирус не успяха да сключат брак тази година, пише Уикенд. Миналия декември изпълнителката получи годежен пръстен от диджея и с радост прие да се омъжиз а него. Запознати издават, че бижуто е с диамант и струва няколко хилядарки.

Преди време Караджова казваше, че не държи да се види в бяла рокля, но вече променила мнението си по този въпрос и искала да има голямо тържество с много гости. За съжаление пандемията осуетила плановете й, ала тя не се отказвала от идеята за сватба.

Пред близки приятелки споделила, че в лицето на Рохас открила мъжа на мечтите си и нямала намерение да го изпуска. С бившия й партньор и и баща на дъщеря й – Валентин Славов, певицата така и не стигна до брак.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X