https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноСпряха снимките на "Черешката на тортата" заради заразена плеймейтка

Спряха снимките на “Черешката на тортата” заради заразена плеймейтка

Снимките на новия сезон на “Черешката на тортата” са преустановени заради участник с COVID-19. Според запознати става дума за плеймейтката Анджелина Атанасова, която преди години се самоизрекламира из социалните мрежи със сексподвизите си с бившия футболист и настоящ модел Йордан Йорданов.

Снимките на поредния сезон на кулинарното шоу текат от миналия месец. С оглед събитията от тази седмица не е ясно кога ще бъдат подновени, тъй като целият екип и участниците в момента били командировани под домашна карантина.

Миналата сряда стана ясно, че Анджелина Атанасова е с коронавирус, като самата тя информира своята Инстаграм-общност, че е положителна. Новината е хвърлила в шок и ужас екипа на “Черешката”, тъй като вечерта преди да стане ясно, че плеймейтката е заразена, е имало снимки и с нея контактни са били повече от 10 души – както другите четирима участника, така и хората от техническия екип на терен.

В поредица от видео сторита в социалните мрежи скандалната брюнетка обясни, че по принцип не излизала никъде, с изключение до разкрасителния салон, за да си направи ноктите и до магазина за храна. Но го разказа с такъв патос, сакаш това са места, на които е застрахована от прихващане на заразата, пише Пик.

Според неофициално потвърдена информация, сред останалите участниците в кулинарната седмица е бил и популярен рок изпълнител. Дали е съвпадение или не, но часове след като скандалната плеймейтка обяви, че е с COVID-19, Деси Цонева, която е запален кулинар, също качи стори в Инстаграм, че е под карантина заради контакт с позитивен. Не е ясно със сигурност дали бившата репортерка в “На кафе” е в петицата, снимана за “Черешката”. Тя не отговори на позвъняванията на изданието.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X